Tusen takk for 2018

2018 har vært et veldig spesielt år, på godt og vondt. Det har vært et fint og spennende år med tanke på kunsnerlivet, kreativ utfoldelse og spennende prosjekter. Men samtidig har det også vært et tungt år med mye sorg, på grunn av at Ole (stefaren min fra jeg var 5 år), gikk bort brått, uventet og så alt for tidlig. Det har føltes vondt, urettferdig og meningsløst. Men jeg tror faktisk at tapet også har fungert som en ekstra drivkraft og motivasjon for å gjøre noe mer ut av den kreative fritidssysselen min, for Ole var også en mann som startet flere ting for seg selv, noe jeg synes har vært inspirerende. Og heldigvis har jeg fortsatt en stor og god familie igjen.

Bildene mine på Nobu Home, Sirkus Shopping.

Bildene mine på Nobu Home, Sirkus Shopping.

På den siste dagen i dette året vil jeg takke så mye til alle som har fulgt med på reisen så langt! Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, oppmuntrende ord, gode råd på veien, og ikke minst til alle dere som har kjøpt bildene mine. Det betyr mye! Det gir meg definitivt mye motivasjon til fortsette for å se hva som er mulig å få til av det som startet som en hobby, og utviklet seg til noe mer - nemlig min lidenskap for å utfolde meg kreativt gjennom det visuelle.

I august i år registrerte jeg meg som et foretak, og det har vært veldig morsomt. Jeg har lært mye nytt og fått utfordret meg selv på mange plan. Det har selvfølgelig krevd en god dose selvdisiplin og holde det gående på ettermiddagene og i helgene i tillegg til en fulltidsjobb og en familie med en 1-åring, men jeg får mye energi av å holde på med noe jeg synes er så spennende og gøy!

Noen milepæler fra august til desember 2018:

• Det har vært stor stas å bli tatt inn i varmen av Nobu HomeSirkus Shopping i Trondheim. Den lekre interiørbutikken har solgt bildene mine siden senhøsten i år. Ta gjerne turen innom om du er i byen!

• I november fikk jeg stille ut på Boligmessen i Trondheim gjennom Gründerprogrammet deres. Det var en unik mulighet for meg til å vise frem bildene mine til mange nye kunder ansikt til ansikt. Jeg har skrevet litt om det her også.

• Jeg har vært så heldig å få hyggelig omtale både i avisa til Boligmessen og Trønder-Avisa, og denne uken kommer det også en hjemme-hos-reportasje i Adresseavisen.

Hyggelig omtale i Trønder-Avisa

Hyggelig omtale i Trønder-Avisa

Jeg håper dere vil fortsette å fortelle venner og familie om LindasCreative og gi meg tilbakemelding på bildene.

Takk for et innholdsrikt 2018, og med ønske om et riktig godt nytt år! Måtte det bli fantastisk. ✨❤️️

PS! For å sikre deg unike lanseringsrabatter på NYE bilder, meld deg på nyhetsbrevet mitt, her.

Forrige
Forrige

Hjemme-hos-reportasje i Adresseavisen

Neste
Neste

Hyggelig omtale i Trønder-Avisa