Nye bilder med et annerledes uttrykk: symmetrisk

Jeg synes symmetri er fengende. Det gir et veldig distinkt og annerledes uttrykk enn det jeg er vant til å jobbe med. Det er også mye spennende som oppstår i de symmetriske formene, og jeg ser ofte både mennesker, dyr, insekter og andre figurer i disse bildene. Hva med deg, hva ser du i dem?

Jeg begynte å jobbe med symmetri for 3-4 år siden, men det er først nå jeg har kommet helt i mål med noen av dem. Dette er altså de to første ferdigstilte bildene i Symmetri-serien; Symmetry 1 og Symmetry 2.

Å utfordre seg selv

Det er viktig å utfordre seg selv, synes jeg. Og i jobben min som kunstner kan en av måtene å gjøre det på være å arbeide med nye visuelle uttrykk. Jeg har etter hvert funnet en måte å uttrykke meg visuelt på, som jeg er trygg på og som føles ut som “meg”. Mange sier også at de kan gjenkjenne mitt arbeid ut ifra denne stilen. Det er noe fint med det, men samtidig så har jeg hele tiden et behov for å prøve å tøye strikken litt. Hva kan jeg gjøre annerledes eller på en ny måte, men som allikevel også gjerne passer inn i universet mitt? Denne utforskningen, lekingen og eksperimenteringen er, kanskje ikke så overraskende, noe av det jeg synes er mest stimulerende med å lage billedkunst. Og de nye bildene er definitivt et resultat av å gå en del ut av det vante og trygge.


“Symmetry” - kunsttrykk i begrenset opplag:

Begrenset opplag - nummererte og signerte bilder

Symmetry 1 og Symmetry 2 er to nye kunsttrykk (D.G.A.) i blått, grønt og brunt, som fås i et begrenset opplag på 50 eksemplarer i tre størrelser. Klikk deg inn på bildene for å lese mer om dem, se priser og bestille. Hvis du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt.


Besøk meg gjerne i atelieret i Trondheim

Hvordan ramme inn bildene?

Forrige
Forrige

Bilder som passer til Jotun LADY Daydream

Neste
Neste

Songbird - en ny bildetrio i begrenset opplag