Ny lansering av kunstnyheter på lindaskaret.com

Like før påske slapp jeg disse kunstnyhetene i nettbutikken og responsen har vært veldig god. Tusen takk til alle som allerede har bestilt de nye bildene, jeg setter stor pris på det.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å slippe ny kunst så tett på sist lansering, men coronaviruset førte blant annet til at jeg måtte utsette workshopene jeg skulle holde i april og en kunstutstilling jeg skulle delta på i Paris, så i en litt kjip tid kjente jeg at det å lage nye bilder føltes ut som det eneste rette. På en måte er jeg veldig takknemlig for det nå, siden jeg har blitt veldig glad i de nye bildene.

Om du vil se bildene i flere ulike stylinger eller få mer informasjon om størrelser og pris er det bare å klikke på bildene under her, så kommer du direkte til produktsidene.


“Ethos 1 & 2” i både gull og sølv

De nye bildene Ethos 1 & 2 ble raskt nye kundefavoritter med sine deilige blåtoner kombinert med detaljer i gull og sølv.

Jeg ble veldig fornøyd med detaljene i gull og sølv på disse bildene. Jeg elsker de tynne linjene og måten det sprer seg på, nesten som glitter.

Bildene fungerer godt både stående og liggende. Bare legg igjen en kommentar ved bestilling om du ønsker dem liggende, så signerer jeg det deretter.

Jeg har alltid vært veldig glad i gull og kobber, og de har vært mine go-to-farger av de metalliske fargene. Sølv er derfor en farge jeg ikke har jobbet så mye med. Men det var jo så klart på tide, så jeg er stolt over å si at du endelig kan finne Ethos Silver i nettbutikken, som er de to første bildene mine med sølv.


“Release”

Release 1 & 2 er to av mine favoritter av de nye bildene. Jeg liker at de er så annerledes og friske i fargene. Og jeg får en følelse av at de lyseste partiene nærmest gløder mot meg, akkurat som vårsola en herlig vårdag.


“Beyond Blue” og “Beyond Pink”

På bildene Beyond Blue og Beyond Pink har jeg lekt meg med å kombinere flere bilder digitalt. Jeg synes det gir et spennende uttrykk og gjør noen detaljer dusere mens andre blir mer fremtredende. Hvilken fargevariant liker du best? Blå eller rosa?

Legg merke til at det også er detaljer i dempet oker på Beyond Blue, som gjør at den glir veldig fint inn i mange ulike settinger.

Legg merke til at det også er detaljer i dempet oker på Beyond Blue, som gjør at den glir veldig fint inn i mange ulike settinger.


“Underneath”

På bildet Underneath har jeg eksperimentert med metalliske områder som har en brun undertone. Jeg synes det ga et veldig sofistikert og elegant uttrykk som ble ekstra vakkert i kombinasjon med blått.


“Harmony” og “Let it Go”

Grønt, blått, oransje og brunt gir spennende fargespill i bildene “Harmony” og “Let it Go”-

Forrige
Forrige

Om å drive nettbutikk - en samtale med Devold Consulting

Neste
Neste

UTSATT! På søndag kl. 20.00 slippes billettene til WORKSHOP i alkoholblekk i Oslo-området 25. og 26. april