En liten update

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen, og konkluderte med at nå var det på tide. Og hvis du lurer på hvorfor det har blitt så stille, så er det fordi jeg ikke lenger driver med kunsten på heltid, og at jeg har avsluttet produksjonen av nye kunsttrykk inntil videre.

Jeg startet nettbutikken for 5 år siden (2018), som et morsomt prosjekt ved siden av full jobb. Etterhvert hoppet jeg i det, og gikk over til å leve av kunsten på heltid i 3 år. Så, i fjor, sommeren 2022, kom savnet smygende - Savnet av og omgås trivelige kolleger og å være en del av et større miljø. Jeg prøvde meg derfor på å kombinere kunsten og nettbutikken med en annen jobb. Det ga mersmak, og i januar gikk jeg inn i stillingen som kreativ leder i Høie of Scandinavia. Det er en jobb jeg trives veldig godt i, og som kjennes helt riktig ut, selv om det betød mindre tid til kunsten.

Alt til sin tid, er det noe som heter. Det er fint å få tilbake helger og ettermiddager igjen, etter disse 5 årene med non-stop-fokus på all-things-art-og-nettbutikk. Det er jo litt sånn, når man jobber for seg selv, at hodet er er i arbeidsmodus 24/7.

 

En liten sniktitt behind the scenes på fotoopptak med Høie.

Faded Memories og Moon er fortsatt tilgjengelig i nettbutikken

Hva gjør en kreativ leder, da?

Som kreativ leder i Høie of Scandinavia jobber jeg i markedsavdelingen med markedsføring og merkevarebygging. Jeg har ansvar for blant annet foto og film. Ikke som fotograf, men for å holde i trådene - planlegging, gjennomføring og det endelige resultatet. I markedsavdelingen jobber vi tett opp mot nettbutikken, produktavdelingene og salgsavdelingen med blant annet tekstarbeid, grafisk design og konseptutvikling.

Still open for business

Jeg tar fortsatt imot bestillinger på det jeg har igjen i beholdning i nettbutikken. Det er ikke så mange motiver igjen per nå, men du skal ikke se bort fra at jeg legger ut flere originale malerier etterhvert igjen. Ellers er også det digitale kurset “Lær å male med alkoholblekk” fortsatt tilgjengelig i nettbutikken .

Når det gjelder andre typer prosjekter så har jeg ikke så mye tid til det i disse dager, men tar på meg et i ny og ne. Så om du har noe på hjertet, så er det bare å sende meg en mail.

White River & Stormy Ocean

Og hva med kunsten?
Jeg skal ikke slutte å lage kunst og illustrasjoner. Aldri! Jeg skal bare ta det litt mer ned som en hobby igjen - og ta på meg noen prosjekter her og der når det passer og jeg har lyst. Med en annen jobb på siden og en skolestarter i hus, så kjennes dette veldig riktig ut nå.

Uansett - Tusen takk for all kjærleik! 💛

Noen fine minner fra kunstnerlivet ❤️

Neste
Neste

Interiør- og kunstinspirasjon