To fargerike, abstrakte kunstverk

Bildene The Unexpected 1 & 2 er en del av årets høstkolleksjon, og jeg hadde det veldig gøy med å lage disse. Mye på grunn av at de er så annerledes og skiller seg ut fra resten av bildene mine.

Prosessen bak The Unexpected

Fargekombinasjonen i bildene var nærmest en “happy accident” og et resultat av en kreativ dag hvor jeg ikke tenkte så mye på det endelige resultatet, men bare ville eksperimentere og prøve noe helt nytt. Bare tenk hvor mange spennende måter disse bildene kan styles på, som har så mange fargenyanser i seg!

Den vanskelige sammensetningen: veggfarge og bilder

Jeg vet at mange synes det er vanskelig å se for seg farger på veggene sammen med resten av interiøret, og kanskje spesielt når det gjelder bilder på veggene. Jeg tenkte derfor å ta et lite dypdykk i fargeutvalget til Jotun Lady og vise dere noen farger jeg synes er ekstra spennende å kombinere med bildene The Unexpected.

De fargene jeg viser her er naturligvis ikke de eneste fargene bildene passer med, men siden det finnes uendelig med nydelige farger, så har jeg bare plukket ut noen favoritter for å vise dere her.

Nøytrale rom

Bildene fungerer også utmerket i rom med nøytrale veggfarger, og det er ikke nødvendigvis så mange fargeklatter ellers i rommet som skal til for å skape en frisk og innbydene følelse.

Farger er med på å gjøre rommet mer spennende. Det er den totale sammensetningen og bruk av farger som ofte avgjør om rommet “fungerer” eller ikke. Altså om det føles riktig ut, og at alt i rommet harmonerer på en fin måte.

Kjølig Blått

Blått er en kald og behagelig farge, men for at et blått rom ikke skal føles for kjølig kan det være fint å blande inn andre elementer i varmere farger, som for eksempel materialer som lunt tre eller et kunstverk på veggen.

For å skape den gode, helhetlige følelsen i et rom, så liker jeg godt å ta igjen farger fra bildene på andre elementer, som f. eks et pledd, en pute, lysestake, vase - eller kanskje noen tørkede blomster.

Forrige
Forrige

En morsom kveld med workshop i alkoholblekk

Neste
Neste

Et favorittbilde i ny farge: Earth Blue